top of page

VECKANS TIPS 

V.3

IMG_1599.PNG

5 INSPIRERANDE KONTON

En gång i månaden tipsar vi er om 5 inspirerande inredningsrelaterade konton som ni hittar på instagram och oftast

i fler kanaler. 

 

IMG_1611.jpg

@ruth_and_joanna 

Ni ser deras fantastiska möbler ofta i vårt flöde och vi älskar dem. De är helt klart ett av våra favoritmärken inom inredning med sin stilrena och lyxiga design. Just nu har de precis släppt en ny möbel, soffan Mercer. Om ni gillar vår stil så kan vi lova att ni hittar grym inspiration inne

hos Ruth & Joanna!

Bild från @ruth_and_joanna

@annawadleceramics 

Många av er är säkert bekanta vid dessa populära citruspressar redan?! Formgivaren och keramikern bakom heter Anna Wadle och på hennes instagramkonto får du se både nya produkter samt behind the scenes bilder från verkstan. Låt er inspireras!

IMG_1605.jpg

Bild från @annawadleceramics

@marianahlinart

En fantastisk nutida konstnär som vi själva haft äran att få samarbeta med vid ett par tillfällen. Hon skapar tolkningsfria konstverk som verkligen väcker känslor hos betraktaren. Verken görs oftast i akryl på duk. In och stötta Marias arbete och vem vet, kanske hittar du ditt nästa konstverk bland bilderna... 

IMG_1608.jpg

Bild  från @marianahlinart

@sasaanticsstudio  

Kanske är Saša Antic en av landets mest eftertraktade inredningsstylister? Hans jobb syns i välkända inredningstidningar så som Elle Decoration och Plaza Interiör men han har också varit med och tagit fram designkollektioner för varumärken, senast för DBKD och Lightwork Design. Vi både respekterar & uppskattar Saša och hans arbete väldigt mycket. Det kommer ni också göra.

IMG_1613.jpg

Bild från @sasaanticastudio

@flowercloudswe 

Jessica är en stockholmsbaserad florist som jobbar väldigt konstnärligt i sina blomsterarrangemang och ständigt utmanande. Hennes bilder är lekfulla och i vårt tycke helt underbara!

IMG_1619.jpg

Bild från @flowercloudswe

bottom of page