top of page

NI DRÖMMER - VI INREDER

Upptäck kraften i god design, fingertoppskänsla och riktigt trygg service.

Låt oss tillsammans skapa det hem ni alltid drömt om. Move 2 Inredning är er inredningsexpert i Stockholm som alltid levererar med stort engagemang och profession från idé till verklighet. Vi är passionerade för att skapa vackra, funktionella och inspirerande hem som speglar våra kunders personlighet och livsstil. Vårt mål är att alltid överträffa era förväntningar oavsett om ni önskar en total make-over, få till den omtalade röda tråden, addera en touch av lyx, få en ny möbleringsplan, en mysigare atmosfär, renovera badrummet, förvaringstips, inreda hållbart, bättre sovrumsenergi, rekommenderade materialval, projektledning, en platsbyggd bokhylla, optimera hallen, bättre belysning eller hjälp med färgsättning. 

Eftersom varje hem är unikt, precis som dess ägare, skräddarsyr vi våra inredningstjänster för att hjälpa våra kunder att få ett hem som återspeglar just dem med deras personlighet och livsstil. Vi är väldigt stolta över att i hela 19 år fått hjälpa så många människor att förverkliga sina inredningsdrömmar. Allt ifrån pampiga östermalmsvåningar, charmiga radhus i Enskede, lägenheter i Vasastan, på Kungsholmen och Södermalm, till moderna Djursholmsvillor, klassiska trävillor och funkishus i Bromma. Oavsett stil och storlek, tar vi oss an varje inredningsuppdrag med stor respekt, passion och engagemang. Vi börjar alltid med att lyssna in er och era inredningsdrömmar, behov och upplevda begränsningar, för att sedan materialisera dem i ett väl genomtänkt inredningsförslag.
Tack vare fina samarbetspartners med skickliga och pålitliga hantverkare kan vi skapa både innovativ och anpassad design. Vi kan även erbjuda hjälp med koordinering, inköp, iordningställande på plats / styling, flytt och magasinering, flyttstäd och fönsterputs.

Här kan ni läsa mer om våra kringtjänster.
 

Kontakta oss redan idag för att påbörja resan mot att bli hemmakär! 
 
Läs mer om våra olika inredningstjänster nedan.

bottom of page