top of page

Nyfiken på mer? I vårt portfolio hittar ni bilder från hundratals projekt.

Varför homestyling?

En stylad bostad kan öka försäljningsvärdet med hela tio till tjugo procent. Tillsammans med er mäklare maximerar vi försäljningen!

 

Hur går det till?

Vi ses för ett möte i bostaden där vi går igenom vilka möbler och inredningsdetaljer som bör tas bort och/eller adderas. Efter mötet skickar vi ut en offert baserad på hur mycket jobb vi behöver lägga ner i projektet samt kvantitet i möblering. Efter godkänd offert görs eventuella förflyttningar av befintligt möblemang enligt överenskommelse. Vi planerar sedan er homestyling på vårt lager för att sedan komma ut till bostaden igen på överenskommet datum för att utföra stylingen. När vi är färdiga är bostaden redo för fotografering samt visning. Hos oss ingår alltid minst 10 veckors hyra av styling för att det ska finnas gott om tid för foto, visning och eventuell omvisning. 

 

Varför Move2 Inredning?

Med 18 års erfarenhet lyfter vi fram bostadens bästa sidor inför er försäljning och hjälper spekulanterna att se potentialen.

Vi anpassar alltid inredningen och dess känsla efter varje unik bostad. Vi lägger stor vikt i såväl helheten som i detaljerna. Vårt stora lager ger oss den rätta möjligheten att just variera för varje enskilt objekt. Lagret håller vi alltid uppdaterat med nya designtillskott blandat med klassiker och handplockade möbler samt detaljer. Vi har ett tight samarbete med respektive mäklare samt fotograf och tillsammans hjälper vi er som kund att se vad som behövs för att optimera er försäljning. 

Mejla eller ring oss för ett kostnadsfritt första möte och offert.

0709-400 888

[email protected]

bottom of page