top of page

Homestyling inför försäljning

Move2 Inredning är experter på homestyling inför försäljning i Stockholm stad, Storstockholm och Uppsala. I nästan två decennier har vi specialiserat oss på att förvandla bostäder och ta fram dess absoluta bästa sidor inför en försäljning. Vi är stolta över förtroendet att få hjälpa så många olika människor och deras hem. Vi förstår att varje bostad, varje kundgrupp och varje bostadsområde har sina egna unika karaktärer, begränsningar och behov. Därför gör vi alltid en noggrann analys innan vi sätter igång med vårt arbete. På så vis säkerställer vi att bostaden presenteras på bästa möjliga sätt och för den rätta målgruppen. Det här arbetet gör vi ihop med aktuell mäklare och involverar även lite senare fotografen i processen då vi vet vikten av ett tight samarbete för ett riktigt lyckat slutresultat. Arbetets omfattning beror på vad som redan finns i bostaden och hur passande den inredningen är för bostadens försäljning. Vi utför därför stylingar i många olika omfattningar Från endast rådgivning och kompletterande stylingar där vi endast tillför och byter ut delar i bostaden och mestadels jobbar med kundens egna inredning. Till kompletta stylingar i mer eller mindre tomma bostäder. Då tar vi med precis allt som behövs för att skapa känslan av ett inbjudande hem. Från riktiga sängar, möbler och belysning till detaljer, växter och kläder. Med vår erfarenhet och expertis skapar vi miljöer som inte bara ser snygga och inspierande ut på bild, men som också gör starka intryck under visningar.

Varför homestyling?

Homestyling är en välbeprövad och effektiv strategi för att höja värdet och attraktionskraften i en bostad vid försäljning. Det handlar inte bara om att skapa ett estetiskt tilltalande utrymme, utan om att gestalta en livsstil och väcka potentiella köpares drömmar - genom att skapa rätt känsla.

En stylad bostad ökar ofta värdet upp till hela 10 till 20 %.

Hur går en homestyling till?

1. MÖTE

Vi ses vi för ett möte i er bostad för att få en uppfattning om storlek på uppdraget samt vad som eventuellt behöver förberedas inför en homestyling.

2. OFFERT

Efter mötet skickar vi ut en offert baserad på vårt besök. Vi tar hänsyn till storlek på bostaden, hur mycket jobb vi behöver lägga ner i projektet samt kvantitet av möbler och inredning.

3. TIDSPLAN

Efter godkänd offert sätts en gemensam tidsplan ihop med er mäklare. Vi bestämmer tid för homestyling, fotografering och när/hur eventuella förflyttningar av befintligt möblemang

ska ske.

4. PLANERING

På vårt lager i Frihamnen planerar vi hela er homestyling. Vi stylar redan här upp alla rum och ytor för att säkerställa rätt val av stil, storlek på möbler, färger, strukturer och dimensioner.

5. STYLING

Dags att utföra vår homestyling. När vi är färdiga är er bostad redo för fotografering samt visning. Hos oss ingår alltid minst 10 veckors hyra av vår styling för att det ska finnas gott om tid för foto, visning och eventuell omvisning. 

6. UTFLYTT

Bostaden är nu såld och vi bokar dag för utflytt. Tycker ni om inredningen? Då kan ni köpa loss möbler och detaljer till förmånliga priser. Självklart kan hela stylingen också köpas loss.

7. INREDNING

Låt oss hjälpa er inreda ert nästa hem! Alla tidigare homestylingkunder får 10% rabatt på vårt arvode när ni bokar oss för ett privat inredningsuppdrag, oavsett storlek.

Varför Move 2 Inredning?

Vi erbjuder 18 års erfarenhet, kunskap, personlig touch och trygg service.
Vår dedikation till varje projekt, vår förmåga att förstå och anpassa oss efter marknaden, vår servicekänsla samt vår passion för design gör oss till det självklara valet när ni ska sälja er bostad.
Vi utmärker oss tydligt från branschkollegor med vår långa erfarenhet och beprövade homestylingfilosofi. Vi stylar inte bara i en och samma stil, vi använder inte samma möbler och detaljer överallt och vi använder definitivt inte bara beige, grått och vitt i våra färgval. Vi utgår och anpassar oss till bostadsområdet, byggnaden, bostadens förutsättningar samt begränsningar och tar utifrån det fram en förväntad målgrupp/er tillsammans med er mäklare som vi sedan bygger vår styling utifrån.

Vi har ett stort lager på över 800kvm som vi är väldigt stolta över, fyllt med noggrant utvalda möbler och inredningsdetaljer för alla sorters hem och stilar. Vi blandar designklassiker med både modern och klassisk inredning i kombination med handplockade detaljer från alla världens hörn. Denna starka resurs gör även att vi kan leverera snabb och flexibel service, styla riktigt stora våningar och villor samt erbjuda våra kunder minst 10 veckors hyra av aktuell styling.
Vi vet att en bostadsförsäljning av olika anledningar, kan upplevas både stressig och omtumlande. Därför lägger vi också stor vikt vid vår personliga service i vår homestylingtjänst och erbjuder flera kringtjänster för att underlätta processen så mycket som möjligt för våra kunder. 
Vi finns där för er, från första möte till avslutad affär och lyckligtvis ofta längre än så då många av våra kunder återkommer vid nästa bostadsförsäljning samt ger oss förtroendet att hjälpa dem inreda det nya boendet. Läs mer om våra inredningstjänster för privata hem här.

Klicka här för att se tidigare stylade objekt och inspireras!

bottom of page