varför styling?

Med 16 års erfarenhet lyfter vi fram bostadens bästa sidor inför er försäljning och hjälper spekulanterna att se potentialen.

En stylad bostad kan öka försäljningsvärdet med hela tio till tjugo procent. Tillsammans med er mäklare maximerar vi försäljningen!

 

Hur går det till?

Vi ses för ett möte i bostaden där vi går igenom vilka möbler och inredningsdetaljer som bör tas bort och/eller adderas. Efter mötet skickar vi ut en offert baserad på hur mycket jobb vi behöver lägga ner i projektet samt kvantitet i möblering. Efter godkänd offert görs eventuella förflyttningar av befintligt möblemang enligt överenskommelse. Vi kommer sedan hem till er och utför styling av bostaden. När vi är färdiga är bostaden redo för fotografering samt visning. Hos oss ingår alltid minst 10 veckors hyra av styling för att det ska finnas gott om tid för foto, visning och eventuell omvisning. 

 

Vi lägger stor vikt i såväl helheten som i detaljerna. Vårt stora lager ger oss möjligheten att variera för varje enskilt objekt. Lagret hålls ständigt uppdaterat med nya designtillskott blandat med klassiker och handplockade möbler samt detaljer.

För oss är det viktigt att inreda med känsla anpassad efter varje unik bostad. 

 

Vi hjälper dig som kund att se vad som behövs för att optimera er försäljning!

Mejla eller ring oss för ett kostnadsfritt första möte och offert. [email protected]

PROJEKT