top of page

5 INSPIRERANDE KONTON

Updated: May 22, 2020

V.18 Veckans tips


En gång i månaden tipsar vi er om 5 inspirerande inredningsrelaterade konton som ni hittar på instagram och oftast i fler kanaler. Denna gång har samtliga fem konton tema design & vintage gemensamt.
1. @dustydeco köper och säljer vackra vackra möbler och detaljer. De har dessutom precis lanserat sin egna möbelkollektion som de nu kommer satsa helhjärtat på. Omsorgsfullt framtagen med ett genuint och väldigt vackert resultat.


2. @artndeco.world är en vintagebutik som sitter på alla magiska godbitar man kan tänka sig i möbelväg. Flera godbitar som säljs just nu...!! Ni hittar allt på deras hemsida.


3. @sjostrom_antik finns på Östermalm i Stockholm med en del av sitt sortiment av handplockade exklusiva vintagemöbler- och detaljer. Sen finns det även ett stort lager med massor av vackra lampor, möbler, konstverk och detaljer som kan ses och klickas hem från hemsidan! Här kan vi hitta riktigt cool och pampig inredning.


4. @bodilvintage är också en vintagebutik i Stockholm. Ofta en del retrostil på utbudet men det kan variera. Väl utvalda möbler och detaljer hittar vi i alla fall här och en väldigt hemtrevlig känsla infinner sig i butiken!Comentários


bottom of page