top of page

Tre tjänster för ditt hem

V.35 Veckans tips


Tre fantastiska tjänster som du och ditt hem kommer att älska.

Sharing is caring!

Hos @belecointerior kan du hyra möbler och du bestämmer själv hur länge du önskar hyra. Denna klockrena tjänst är helt rätt i tiden! En tjänst som motverkar onödiga inköp och dessutom ger oss ett större svängrum till att prova nytt. Tjänsten passar dig som ska investera i ett större inköp och vill välja rätt (i lugn och ro samt rätt miljö) men även er som lätt tröttnar och ändå kommer vilja byta inom kort. Du kan även låna för ett event eller en helg när hemmet fylls av extragäster. Utbudet är stort och de de sköter allt! Transport dygnet runt, avemballering och montering.Sov gott!

@linneriet är en premium tjänst som erbjuder vad vi kallar ett riktigt ”sov gott-koncept”. De levererar nytvättade och manglade lakan direkt till din dörr. Inget bör vara viktigare än sömnen och denna tjänst får varenda säng att uppnå hotellnivå av bästa sort.Blomsterlycka!

@bloem.se erbjuder magiska blomsterbud helt komponerade efter säsong och dina egna önskemål, dessutom arrangeras allt på plats för att allt ska komma till sin rätt. Psst! Bloem besöker dig kostnadsfritt för en blomstrande konsultation.

Comments


bottom of page