top of page

Mors dag

V.22 Veckans tips
På söndag firar vi Mors Dag och vad passar då bättre än att göra mamma glad med en upplevelse. Här kommer lite härliga tips på vad du kan göra tillsammans med din mamma i Stockholmstrakten, nu eller när ni kan ses igen, för ni vet den som väntar på något gott… Skriv ett kort och lägg i en kartong, slå in vackert med ett gammalt tyg, snurra runt ett snöre och avsluta med att sticka fast några vackra gröna blad.


-Ge en prenumeration på inredningsmagasin hon tycker om. Perfekt nu när vi spenderar så mycket mer tid hemma och att bläddra tidningar tillsammans är bland det mysigaste som finns.

-Besök ett av alla våra fantastiska museum där du kan hitta design i fokus. Det kanske inte är en utflykt som passar just nu med tanke på omständigheterna, men nu mer än någonsin kan vi behöva något trevligt att se fram emot! Några av våra favoriter är: @nationalmuseumswe , på Designmagasinet kan ni ta del av designprocesser och se keramikens utveckling genom tiderna. @arkdesc har allt inom arkitektur och design! I frihamnen finns @mobeldesignmuseum med över 800 möbler att beskåda (och provsitta!)

-Skapa tillsammans! Besök någon av Stockholms härliga platser för keramik och drejning.

Tre av våra favoritplatser är: @erikapetersdotterkeramik , @alvikstorpet och @petralundslera


-Sippa på en god drink och prata strunt i en snygg och inspirerande miljö. Några av våra favoritbarer med underbar inredning är Americain cocktailbar på @haymarketbyscandic , @pasdart_restaurant och @delphineedouard

-Gör en inredningskarta för en heldag med butiker i Stockholm ni vill besöka och inspireras av. Blir en härlig promenad och när ni behöver en paus kanske en drink på någon av ovanstående bartips kan passa. Några av av Stockholms (i vårt tycke) bästa inredningsbutiker är @nordiskagalleriet , @hansmikaelinredning , @dis_inredning och @brandstationen


Comentarios


bottom of page