top of page

lediga tjänster

STYLIST (tillträde Augusti 2021)

Vi växer så det knakar och behöver därför utöka vårt grymma team med ytterligare en kreativ stylist. Vi på Move 2 Inredning har varit verksamma inom homestyling sedan 2005. Vi har därmed stor erfarenhet, ett stort kontaktnät och har dessutom hunnit samla på oss ett väldigt gediget lager vilket innebär att vi får möjlighet att inreda många olika typer av objekt. Hos oss är det ett högt tempo och ingen dag är den andra lik. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och lämnar aldrig ett objekt halvnöjda.

I JOBBET SOM STYLIST HOS OSS INGÅR BLAND ANNAT:

  • Att planera och förbereda inför stylingar på vårt lager i Frihamnen.

  • Att utföra stylingar på plats i bostäder, framför allt i Stockholmsområdet.

  • Viss administration som rör våra uppdrag. 

  • Att packa ner och upp saker som ska ut på styling samt saker som kommit tillbaka till vårt lager.

  • Att ha kontakt med kunder, mäklare och andra aktörer.

VI VILL ATT DU SOM SÖKER TJÄNSTEN...

  • Har erfarenhet av stylistyrket, minst ett år.

  • Har körkort.

  • Vill arbeta heltid.

För att trivas hos oss behöver du vara stresstålig och klara att hantera mycket information och instruktioner samtidigt. Hos oss blir det sällan exakt som planerat och därför behöver du vara en flexibel person som lätt kan ställa om och anpassa dig efter rådande situation. Vi är alla i teamet väldigt beroende av varandra, alla olika roller är en viktig pusselbit och därför behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, ödmjuk och tar ansvar. Samtidigt behöver du ha förmågan att självständigt ansvara för projekt och uppgifter då det behövs. Vi träffar många människor i vårt arbete, alla med sina olika behov och sätt att vara, och därför behöver du även vara bra på att interagera och kommunicera.

HOS OSS...

Får du arbeta i ett stort team med härliga kollegor under trygga, konkurrenskraftiga arbetsvillkor. Du får arbeta med ett stort och varierat lager som vi ständigt uppdaterar. Vi sätter stor stolthet i vår höga kvalitet och ambition att alltid överträffa kundens förväntningar. 

ANSÖK

Skicka din ansökan till [email protected].

Bifoga CV, personligt brev samt några utvalda bilder från tidigare stylingar du utfört. Vi kommer att kalla de kandidater vi finner intressanta till intervjuer löpande och hoppas vara klara med rekryteringen innan sommaren.

För att vi ska få en rättvis bild av varandra kommer vi att be de kandidater som vi önskar gå vidare med i processen att komma in en eller flera dagar för att provjobba, självklart mot betalning.

För eventuella frågor om tjänsten, kontakta:

Jenny Dahl på 070-5615958 eller [email protected]

bottom of page