top of page

Inredningsuppdrag enligt offert

Eftersom varje hem är unikt, precis som dess ägare, skräddarsyr vi denna inredningstjänst efter just era önskningar och behov för att skapa det hem ni alltid drömt om. Vi är er inredningsexpert i Stockholm som alltid levererar med stort engagemang och profession från idé till verklighet.

Vi kan göra allt, från att ta fram inredningsförslag med moodboards, ritningar, materialval och inköpslistor till att koordinera med hantverkare, ta hand om ordrar och leveranser, få allt på plats hemma hos er och styla upp allt. Vi har ett fantastiskt samarbete med

AY Renovation som vi tar in i processen när mer omfattande renovering efterfrågas. Tillsammans täcker vi alla bitar som ni som kund kan tänkas önska er för en trygg och smidig renoveringsprocess. 

Oavsett storlek på uppdraget så börjar vi alltid med ett offertmöte där vi går igenom vad ni önskar ha hjälp med. Vi kan hjälpa er med kompletterande inredning till ert befintliga möblemang samt att skapa ett helt nytt hem. Vi går igenom era önskemål och behov samt bostadens förutsättningar. Vi tar mått och diskuterar er budget. Därefter skickar vi en offert på vår arbetskostnad för att ta fram ett förslag baserat på ert behov. 

Såhär går ett inredningsuppdrag med Move2 Inredning till

 • Möte. Vi ses i er bostad (om möjligt) för ett första möte. Ni får nu träffa den inredare som kommer ansvara för uppdraget om offerten godkänns. Mötet tar ca 1 timme och informationen vi tar del av är vad vi sen grundar vår offert på. 
   

 • Förberedelser. Inför mötet får ni ett frågeformulär mailat till er som ni ombes fylla i inför vårt möte. Tillsammans går vi sen på mötet igenom formuläret för att bättre förstå just era behov och i vilken omfattning ni behöver vår hjälp. Vi pratar om er inredningsstil, olika behov i hemmet, viktiga funktioner och känslan ni vill uppnå samt beräknad budget.
   

 • Offert. Inredaren mailar sedan en offert för ett inredningsförslag. Priset baseras på beräknad tidsåtgång för framtagande av inredningsförslaget.
   

 • Tidsplan. Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när förslaget ska levereras. Därefter börjar inredaren jobba med inredningsförslaget.

 • Presentationsdag. Det färdiga förslaget levereras i form av en PDF-fil med moodboards, möbleringsplaner och förslag på specifika möbler och inredning. Ni får även en inköpslista med alla möbler och inredning som vi föreslår, med beräknade leveranstider, mått och priser. Vi ses såklart även hos oss eller i er bostad för att gå igenom förslaget tillsammans och tittar då på eventuella materialprover och färger. (Vid distansuppdrag så skickar vi viktiga prover mm)
   

 • Kringtjänster. De flesta av våra kunder väljer sedan att gå vidare genom att beställa föreslagna möbler och inredning av oss och låter oss sköta alla inköp, ev projektledning/samordning med hantverkare, transport, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats. Då kan vi säkerställa att slutresultatet blir av högsta kvalitet och enligt förslaget. På så vis kan våra kunder njuta av ett färdigt och trivsamt hem som speglar dem som personer. Så klart är vi flexibla och kan hjälpa er med endast utvalda delar av detta också.
   

    

Nyfiken? Vänta inte längre, kontakta oss redan idag för att boka in ett första kostnadsfritt offertmöte.

Tillsammans skapar vi det hem ni alltid drömt om!

bottom of page