top of page

Inredningsuppdrag enligt offert

Vill ni ha mer omfattande hjälp?

Vi kan göra allt, från att ta fram inredningsförslag med moodboards, ritningar och inköpslistor till att koordinera med hantverkare samt att få allt på plats hemma hos er.

Vi kan hjälpa er med kompletterande inredning till ert befintliga möblemang eller att skapa ett helt nytt hem. Vi börjar alltid med ett offertmöte där vi går igenom vad ni önskar ha hjälp med. Vi går igenom era önskemål och behov samt bostadens förutsättningar. Vi tar mått och diskuterar er budget. Därefter skickar vi en offert på vår arbetskostnad för att ta fram ett förslag baserat på ert behov. 

 

Såhär går det till:

 • En inredare kommer till bostaden för ett offertmöte.
  Mötet tar ca 1 timme och kostar 500kr inkl moms. Denna kostnad dras av om ni sedan väljer att tacka ja till offerten.
   

 • Inför mötet får ni ett blad mailat av oss som ni får titta igenom så att ni är förberedd inför mötet. Tillsammans går vi sedan igenom detta, era behov och i vilken omfattning ni behöver hjälp. Vi pratar om er stil, olika behov, funktion och känslan ni vill uppnå i hemmet och beräknad budget.
   

 • Inredaren mailar sedan en offert för ett inredningsförslag. Priset baseras på beräknad tidsåtgång för framtagande av inredningsförslaget.
   

 • Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när förslaget ska levereras. Därefter börjar inredaren jobba med inredningsförslaget.

 • Förslaget levereras i form av en PDF-fil med moodboards, möbleringsplaner och förslag på möbler och inredning. Ni får även en inköpslista med alla möbler och inredning som vi föreslår, med beräknade leveranstider, mått och priser.
   

 • De flesta av våra kunder väljer sedan att gå vidare genom att beställa föreslagna möbler och inredning av oss och låter oss sköta alla inköp, ev projektledning/samordning med hantverkare, transport, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats. Då kan vi säkerställa att slutresultatet blir av högsta kvalitet och enligt förslaget. På så vis kan våra kunder njuta av ett färdigt och trivsamt hem som speglar dem som personer. Så klart är vi flexibla och kan hjälpa er med utvalda delar av detta också.
   

      Intresserad?
      Mejla till: 
info@move-2.se

bottom of page