top of page

NI DRÖMMER - VI INREDER

Upptäck kraften i god design, fingertoppskänsla och riktigt trygg service.

 Move 2 Inredning är er trygga partner och inredningsexpert i Stockholm. Vi erbjuder inredningshjälp för för företag och andra offentliga miljöer såsom hotell och restaurang.

Vi förbättrar ert välbefinnande, ökar inspirationen, motivationen, kreativiteten och på så vis även er produktivitet. Med hjälp av rätt design stärker vi er varumärkesidentitet och skapar miljöer som imponerar på både anställda och kunder. I en kombination av designexpertis och affärsförståelse, skapar vi inredningslösningar som är anpassade efter er unika företagskultur och behov.

 

Med 18 års erfarenhet inom branschen, utför vi allt ifrån mindre inredningskonsultationer till kompletta inredningsuppdrag för arbetsplatser i och runt om Stockholm. Vi har ett stort brinnande engagemang för att omvandla alla typer av arbetsytor till miljöer som både inspirerar och motiverar. Vare sig det gäller ett modernt kontor med öppet landskap i centrala Stockholm, ett mindre kontor i Vasastan, en välkomnande reception på Södermalm eller ett skärgårdshotell, så skapar vi inredningslösningar som lyfter er arbetsmiljö och skapar minnesvärda stunder för era kunder. Varje detalj ska återspegla er företagsidentitet och allt vi gör ska vara värdeskapande för er. Därför börjar vi alltid med en grundlig analys för att förstå era behov, mål och drömmar. Allt för att kunna skapa inredningslösningar som kombinerar estetik och funktion på bästa vis för just ert företag. Det kan inkludera färgsättning, materialval, optimering av rumslayout och möblering, nya eller kompletterande möbler, ljuddämpande textilier, ljussättning, dofter, skyltning, växter som renar luften och mycket, mycket mer. Vi finns med er under hela processen, från idé till färdigt resultat, så att ni kan fokusera på ert arbete.

Kontakta oss redan idag för att påbörja er resa mot en sundare och mer produktiv arbetsplats! 

Läs mer om våra olika inredningstjänster för företag och offentlig miljö nedan.

bottom of page