top of page
Matplats med ton i ton.png

FÄRGGLAD PÄRLA PÅ LILJEHOLMEN

I det här projektet har vi hjälpt kunden att komplettera sin redan befintliga inredning. Vårt främsta uppdrag var att skapa den röda tråden i hemmet och med rätt energi. Kundens önskan var ett lekfullt hem som gav mycket energi och inspiration då båda i paret har kreativa jobb och mestadels jobbar hemifrån. De visste sen innan att de båda gillar färg, framförallt rosa. De önskade guidning i sina val och pousch att våga ta ut svängarna. 

Kunden fick ett inredningsförslag baserat på deras drömmar, behov och budget för att sedan verkställa inköp och styling själva med lite support via distans av vår inredare Krista. Mycket av möblerna kunde köpas in via auktion och på så vis bli både prisvärda och miljövänliga.


Vad säger kunderna själva? 

"We love our apartment. And we get a lot of praise for it from everyone who sees it. Work with Krista Wallenberg was more than we could work for. She understood our interior design needs 100%. Professional, knowledgeable and kind. I wholeheartedly recommend working with Move2. For if you are like me and change your furniture and apartment’s layout every year and still feel that it doesn’t feel right make yourself a favor and ask Move2 interior designers for help. Our apartment finally feels like home that is part of us and brings us joy every single day."

 

UPPDRAG

  • Inköpslista

  • Möbleringsplan

  • Platsbyggd förvaring

  • Färgsättning

  • Förslag på inredning

OMRÅDE

BUDGET

Skärmavbild 2023-05-22 kl. 15.56.56.png
Hall med kepsförvaring

En liten hall som dessutom syns från både matplats och vardagsrum kräver smart förvaring och hög estetik. En rymlig men nätt förvaringsmöbel från varumäket Tylko blev en perfekt lösning för platsen. Den återkommande damrosa färgen blir ett fint blickfång och knyter ihop hallen med resten av hemmet. Dots pryder två av väggarna och skapar plats för snabb avhängning när man kommer in.

Hall med färgglad inredning
Hall med smart förvaring
köksdetaljer
Ett levande kök med färg

Vår Inredare Krista sätter sista touchen i köket. Matbord från ToniTon.

Matplats med matbord från trendiga ton i ton
Spegel förstorar rummet

I en mindre lägenhet är det extra viktigt med ljussättning och känslan av rymd. Tips! Tillför en eller flera speglar för att få in mer ljus och reflektionen, det ökar illusionen av att ytan är större än den verkligen är. Testa hemma och känn skillnaden!

close up på spegel (kopia).png

Roliga detaljer skapar en personlig, levande och hemtrevlig miljö! Om ni investerar i mycket nytt samtidigt till ert hem är det extraviktigt att addera personliga saker också. Det kan vara en detalj införskaffad på en resa, en loppisfyndad skulptur eller kanske ett arvgods. Något som skänker trovärdighet, personlighet och inspiration!

Färgglatt vardagsrum med personlighet (kopia).png
Vardagsrum som ger energi.png

Genom att upprepa samma färger på flera platser lugnar uttrycket ner sig trots att det är mycket som händer. Därför är det alltid bra att addera mer av den färg du valt till exempelvis en matta men på andra håll i hemmet - kanske i en kudde, en vas eller en kruka.

Vardagsrum med förvaring (kopia).png
detaljbild med personlighet (kopia).png

Bokhylla baktill från Montana.

Tv-bänk från Tylko.

Harmoniskt sovrum med färg (kopia).png

Ett litet kryp in för en lugn sovplats. En sval blå kulör är perfekt för ett litet utrymme för att inte riskera förminska ytan i känsla.

Litet och smart sovrum.png

Bäddset från Marimekko.

Master bedroom fick ett rejält lyft med ny väggfärg, tapet, gardiner, belysning, möbler och inte minst - textilier!

Färgglatt kontor (kopia).png
Roliga kontorsdetaljer (kopia).png

Om möjligheten finns att placera skrivbordet framför eller intill ett fönster, ta den! Det naturliga ljuset gör oss piggare, förbättrar vår kreativitet och vårt naturliga fokus. Enligt en rapport från Folkhälsomyndigheten stärker det naturliga ljuset vår kognitiva förmåga.

Måste skrivbordslampor vara tråkiga? NEJ! Här har ni en energigivande fågellampa som ger karaktär, personlighet och bra riktat ljus!

Rosakontor (kopia).png
rosa fåtölj.png
bottom of page