top of page

VECKANS TIPS 

V.37

IMG_9045.JPG

KÖK

Vi kör vidare med förra veckans tema, kök! När hösten knackar på dörren är det många som känner för en förändring hemma och vill hitta ny inspiration. En renovering är dock inget man gör om varje år så om vi istället tittar på detaljnivån, vad kan vi göra för att få ett trivsamt och inspirerande kök? 

 

Kvänum_kök_Modern_Classic_Dalby_Grå_hand

-Ge liv till köket. Grönska tillför både bättre luft och ett lugn till rummet. En grön växt kan också tillföra den perfekta färgklicken. Enkelt sätt att tillföra lite mysfaktor i köket. Välj gärna en växt du kanske inte ser i resten av hemmet. Exempelvis en härlig krydda du kan använda i höstens alla grytor.

Bild från Kvänum.

-Jobba med belysning. Se till att ha möjlighet till bra och stark belysning över din arbetsyta, det ska vara praktiskt. Har du möjlighet att byta till dimmerfunktion är det att rekommendera så kan du anpassa styrkan. Placera sen ut flera varmare ljuskällor lite här och var. Höst och vinter är säsong för punktbelysning! När vi startar en mörk morgon vill vi gärna göra det i en mjuk och behaglig belysning, inget vitt strålkastarljus.

NCS-koden_på_vårt_kök_är_S7010-R90B_och_

Bild från Interior Stories.

-Förnya beslag och knoppar! Det finns mängder av alternativ, porslin, läder, metall och trä i olika former och färger. Var kreativ. 

__BADRUM___Handtag_-_skinn,_kork_eller_a

Bild och produkter från Ballingslöv.

-Prioritera och organisera. Vad använder du dagligen i köket, ge plats för de specifika sakerna. Ställ undan sånt du inte använder ofta och tar upp onödig plats. Håll arbetsytan så ren från föremål som möjligt så du har plats att faktiskt arbeta! Organisera i dina skåp så allt har sin plats.

Du kommer garanterat att hålla uppe ett bättre humör under hösten!

How_to_Declutter_Your_Kitchen_–_Kitchen_

Bild från Pinterest.

-Inspirera dig själv. Fyll på några burkar med dina favoritingredienser och låt de stå synliga i köket för att inspirera och öka mysfaktorn. Ha nära till det som ger dig energi och göm undan resten i skåpen.

Skärmavbild 2019-09-12 kl. 17.09.09.png

Bild från pinterest. Burkar från www.littlelabelco.com

-Ska ni sälja er bostad, rensa lite extra i köket.

Stoppa undan tråkiga köksmaskiner och byt ut till en härlig grön växt. Skapa ca två till 3 inspirerande grupper som visar upp köket från sin bästa sida. Fler grupper vid större kök. Hellre färre men större detaljer, för smått blir lätt plottrigt på bild. 

MED1B621370E84B45CC9036573EEA0EF626.jpg

Bild från styling utförd av oss Move2 för Erik Olsson.

Bläddra för att inspireras av några olika kök vi stylat inför försäljning. Lycka till!

bottom of page