top of page

VECKANS TIPS 

V.4

Kopia av Kopia av Kopia av Kopia av Veck

Stylingtips​

Nu när våren snart är på ingång är det många som säljer sin bostad så vi tänkte att det är dags ge er våra bästa stylingtips!

Denna gång tänker vi dyka lite djupare i respektive tips och tar därav ett i taget. Första tipset ut & kanske det viktigast:

-Styla för spekulanterna, inte dig själv!

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS8x

-Utgå inte från dig själv. Börja med att höra med din mäklare vad den tänkta målgruppen är för bostaden och se om du kan anpassa dig något. Be om hjälp och ha ett öppet sinne. Du säljer inte bostaden till dig själv.

Fråga någon utanför familjen att tycka till om din inredning och hur den förhåller sig till den tänkta målgruppen.

Be din mäklare vara ärlig mot dig, vad behöver göras för att uppnå bästa möjliga resultat i just din försäljning.

De kan branschen, lita på dem.

Tyvärr tar många det personligt när man blir ombedd att ändra på något inför en försäljning. Men kom ihåg, det är för din egen skull. Ditt hem kan vara perfekt för dig, med möbler du tycker om och fina saker. Men det är inte vad som ska bedömas när du ska sälja din bostad. Du ska styla ditt hem så att det passar spekulanterna. Målet är att de ska kunna drömma sig iväg och se sig själva leva i bostaden när de ser bilderna i prospektet eller går på visningen. Men för att kunna ge dem den möjligheten är det viktigt att inte låta ens egna personlighet ta över i bostaden och blockera spekulanternas fantasi. De ska fokusera på bostadens potential och inte dina personliga ägodelar. Det är därför vi alltid pratar om vikten av att skala av. Det ska fortfarande vara ett trovärdigt hem som känns hemtrevligt, men det ska inte associeras till dig som säljare.

Det är en stor utmaning att homestyla sin egna bostad oavsett hur duktig och intresserad man är av inredning.

Utmaningen är att vara opartisk och kunna se sin bostad ur spekulanternas perspektiv. Fördelarna med att ta in en professionell stylingfirma är många, men bland annat att vi just kan se på bostaden utifrån spekulanternas perspektiv. 

Vi är inte emotionellt bundna till någon av dina möbler och låter de påverka vårt omdöme när vi bedömer respektive möbels lämplighet i bostaden. Vi kan se helhetsbilden och förstår vilka val som ger bäst och rätt skillnad i din bostad.

Vi kan se vad som bör lyftas samt vad som bör neutraliseras. Vi är insatta och vet vad som passar för att attrahera rätt målgrupp. Vi väljer inte en möbel eller en detalj bara för att den är snygg, den ska alltid bidra med något för helheten.

Det finns mycket att tänka på inför en försäljning av en bostad. Självklart vill vi bjuda er på fler tips!

Fortsätt därför håll utkik på fredagarna efter nya tips och vi tar alltid emot önskemål på teman. 

Klicka här om du vill läsa mer om homestyling och se bilder från våra projekt!

Vill du boka in ett jobb? 

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter för din bostad. 

Mejla oss här.

 

Styling Move2

fönster.jpg

Styling Move2

DSC_7173 (kopia).jpg

Styling Move2

bottom of page