top of page

VECKANS TIPS 

V.48

EN TRENDIG JUL (kopia 2).png

EN TRENDIG JUL
 

Vi välkomnar December och konstaterar att det nu officiellt är okej att starta julen! Här kommer några tips för en trendmedveten jul.

Slå in dina paket i tyg!

Inget nytt påhitt på något vis men lika glada för det är vi att detta blir en av julens trender. Snyggt, snällt mot miljön och kul. Perfekt sätt att göra klappen lite extra personlig! 

 

Välj snittblommor efter säsong!

Att vara säsongsmedveten vid sina val av buketter är bra för vår miljö, snällt mot plånboken och trendigt!

Vi har lämnat de vackra dahliorna bakom oss.

Hortensian står sig fortfarande stark och finns i mängder av vackra och murriga nyanser. Men äntligen har tiden också kommit för hyacinterna och amaryllisen! 

Börja vintersäsongen med de varma skiftande nyanserna i blommorna och gå sen mot de klara vita och djupa röda ju närmare julen vi kommer. 

Blanda upp blommorna med gröna spretiga blad.

Perfekt tid nu är att stoppa in lite granris i buketten. Lika fint är det att låta de gröna tala för sig själv, en vas med lite tallris kan vara hur vackert som helst. 

 

Juldekorera hållbart!

Oavsett din julstil, svulstig och murrig, skandinavisk avskalad eller kanske en blandad kompott, så är trenden densamma när den kommer till dekorationen.

Naturnära färger och material som papper, trä och rotting. Ta gärna in kottar, grenar mm och låt stå framme.

 

Inspireras nedan av några härliga julbilder och skriv gärna till oss om ni har några frågor eller önskemål om kommande "veckans tips"! 

           

          [email protected]

bottom of page