top of page

VECKANS TIPS 

V.5

Kopia av Kopia av Kopia av Kopia av Kopi

Stylingtips​

Nu när våren snart är på ingång är det många som säljer sin bostad så vi tänkte att det är dags ge er våra bästa stylingtips!

Denna gång tänker vi dyka lite djupare i respektive tips och tar därav ett i taget. Första tipset ut & kanske det viktigast:

-Gruppera!

MED90E43A88A91A4A468847B957A9997617.jpg

--Det här tipset är faktiskt lika bra för att få det fint på hemmaplan som det är för homestyling. Men det är såklart när vi stylar inför en försäljning som det är sådär extra viktigt med en inspirerande miljö och rätt känsla. Det behövs både snygga & lockande bilder som framställer bostaden på bästa möjliga vis. För att lyckas med detta så ska du jobba i grupp med din inredning. Så går du också till väga för att lyckas med snygga stilleben. Stilleben skapar både dynamik och bra blickfång. En lampa ihop med en kruka är ett vinnande koncept för fönsterbrädan för lagom balans. Men om du vill skapa mer i ögonfallande stilleben, som du alltid vill på ett par platser i hemmet, så gäller det att utveckla sig lite mer än så. För ett både snyggt och intressant stilleben så ska du hålla dig till ett ojämt antal. Som med allt finns det såklart undantag men för en nybörjare så är det väldigt bra att hålla sig till denna regel!

Tyvärr är det många som bara radar upp alla sina detaljer där hemma vilket gör att ögat inte vet vart det ska börja titta och detaljerna får konkurrera om utrymmet. När du grupperar dina detaljer ska du också tänka på att jobba i olika nivåer. Placera den längsta detaljen längst bak och kortaste längst fram. Logiskt eller hur? Blanda gärna former och material men se till att hålla ihop det. Om du har olika material är det bra att hålla sig till samma nyanser etc. Hur många detaljer du ska ha per grupp kan vara olika, det beror på rummet i övrigt. Det gäller att variera sig. Skapa något större, något mindre och något som är mer framträdande än andra... En grupp på tre är ett säkert kort för en bra balans och ett fint stilleben, så är du osäker kan du alltid satsa på det!

Det är viktigt att titta på sina stilleben och även rummet i sin helhet från olika vinklar innan man bestämmer sig för att vara nöjd. Fråga alltid din mäklare om det finns några fokusområden i din bostad som kameran kommer lägga lite extra energi på & i så fall ur vilken vinkel.

Läs fler tips på www.move-2.se

Klicka här om du vill läsa mer om homestyling och se bilder från våra projekt!

Vill du boka in ett jobb? 

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter för din bostad. 

Mejla oss här.

 

bottom of page