top of page

VECKANS TIPS 

V.13

Kopia av Kopia av Kopia av Kopia av Veck

DET LILLA HEMMAKONTORET​

 

 

Nu Veckans tips blir ett önskat sådant. Under veckan som gått har vi fått flera önskemål om tips för hemmakontoret, helt förståligt i dessa tider. Vi tar oss an temat & delar upp tipsen. Vi kommer bjuda på fler tips den kommande veckan för alla er som behöver inspiration och kanske även lite underhållning just nu så håll utkik!

Nu fokuserar vi på situationen som uppstår när många plötsligt behöver jobba hemifrån men som kanske inte vanligtvis gör det. En arbetsplats behöver lösas snabbt. Platsen för ett eget rum eller ens ett ordentligt bord är inte självklar. Även om du kan sätta dig vid matbordet är det inte att rekommendera. Försök istället hitta en plats som du under denna period kan använda mer eller mindre enbart till ditt arbete. Detta för att uppnå bäst koncentration och minska risken för lockelse till allt annat trevligt du kan ägna dig åt på hemmaplan. Det blir också lättare att koppla av från jobbet när du stänger ner datorn för dagen om du samtidigt lämnar den plats som du tillbringat din arbetstid på. 

1: Robson Rak

2: Vitra

3: Gubi

4: Ellos

5: Ikea

6: Mio

7: Artek

8: H&M Home

9: Jakobsdals

10: Jotex

 

Om du hittar en tillfällig mindre arbetshörna så kanske inte den stora kontorsstolen passar bäst just där. Även en pall fungerar utmärkt i dessa stunder och kan bli en utmärkt extra sittplats eller sidobord när andra tider kommer och du kan återgå till din normala arbetsplats igen. Precis som med stolar finns det mängder med utformningar av pallar. Välj en som du kan ha nytta av och tycka om länge. Här är några av våra favoriter när det kommer till pallar perfekta för en mindre arbetsplats hemma. Bläddra vidare för inspiration!

pallar.jpg
Skärmavbild 2020-03-29 kl. 20.49.14.png

Bild; Urban Out Fitters H

3 favoriter bland nyheterna i Skageraks

Bild; Skagerak

IMG_8142.JPG

Bild; Katerina Dima (@onlydecolove)

bottom of page