top of page

arbetsplats/offentlig miljö

IMG_4466.JPG

INREDNING FÖRETAG

Vår långa erfarenhet och breda kontaktnät innebär att vi får möjlighet att ta oss an en mängd olika typer av uppdrag, allt från att inreda arbetsplatser och andra offentliga miljöer till tv-produktioner.

  • 1200 kr/tim inkl moms för en inredare

  • 1200 kr/tim inkl moms för flytt inkl bil + 2 personer

  • 750 kr/tim för hantverkstjänster

     

Intresserad? Mejla till: [email protected] 

INREDNING AV KONTOR /ARBETSPLATS

Vi hjälper er att skapa en trivsam och funktionella miljö som speglar er verksamhet och ert varumärke. En trivsam och välplanerad arbetsplats gör stor skillnad för medarbetarnas och gästernas välbefinnande. Många av våra företagskunder efterfrågar en mer personlig känsla på arbetsplatsen och vill ha annat än den ofta funktionella men lite tråkiga standardinredningen av kontor.

Move2 är återförsäljare av de flesta varumärken av möbler, belysning och textilier. Vi har även möjlighet att använda begagnade möbler och inredning från vårt stora lager för att hålla nere era kostnader och även få en mer personlig inredning på arbetsplatsen. Vi hjälper er med hela processen från inredningskoncept till montering och färdigställande på plats för ett nyckelfärdigt kontor så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Pris: enligt offert

 

Bland våra tidigare uppdragsgivare finns Bjurfors Östermalm/Lidingö, Bjurfors Täby,Residence Christies Stockholm, Ek&Co fastighetsförmedling och Rådhuskliniken Tandvård.

HOTELL OCH ANNAN OFFENTLIG MILJÖ

Vi hjälper er att skapa en trivsam och funktionella miljö som speglar er verksamhet och ert varumärke. En trivsam och välplanerad miljö gör stor skillnad för gästernas välbefinnande. Move2 är återförsäljare av de flesta varumärken av möbler, belysning och textilier. Vi har även möjlighet att använda begagnade möbler och inredning från vårt stora lager för att hålla nere era kostnader och även få en mer personlig inredning på miljön. Vi hjälper er med hela processen från inredningskoncept till montering och färdigställande på plats så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Bland våra tidigare uppdragsgivare finns Thoresta Herrgård, Frötuna Gård samt Scandic Hotell i Nyköping.

Pris: enligt offert

HYRA AV MÖBLER OCH

INREDNING

Vi hyr ut enstaka produkter eller hjälper dig med hela ytor/rum till exempelvis TV-produktioner och annat. Ni kan själva botanisera på vårt lager eller så hjälper vi er ta fram produkter.

 

Pris: enligt offert

SÄSONGSANPASSAD INREDNING AV ARBETSPLATSEN

Vi kommer till er fyra gånger per år - vår, sommar, höst och vinter.

Vi byter vid varje tillfälle ut dekorationen och textilierna så att den miljön anpassas efter årstiden. Ni väljer själva om ni vill köpa loss dekorationen eller hyra den av oss. 

Pris: enligt offert

bottom of page